Брайън Адамс, който ще разтърси София на 11 октомври, има много познати сред световните знаменитости, но едни от най-близките му приятели са музикантите от легендарната ирландска група U2. Именно заради това Боно, Ди Едж, Адам Клейтън и Лари Мълън изпратиха специално съобщение до именития канадец преди концерта му в Дъблин, който се състоя във вторник вечерта.

“Брайън, превземи града, но остави малко и за нас!”, написаха изпълнителите на “With Or Without You”, които са родом от ирландската столица. Концертът в Дъблин пред препълнената “3Arena” беше поредната спирка от грандиозното световно турне “Get Up!” на канадския изпълнител с най-големите хитове от 30-годишната му кариера.

Преди да се прехвърли в Англия и Ирландия, Адамс зарадва феновете си в Северна Америка, където ще се върне отново в началото на юли. Преди това обаче му предстоят концерти в Холандия, Белгия, Германия и Австрия. Включвайки всичките си най-големи хитове в сетлистата, легендата прави специален жест към феновете, които са му останали верни през годините.

Българската публика ще може да се наслади на 11 октомври в Арена Армеец в София на най-големите хитове на Адамс – от “Run To You”и “Everything I Do (I Do It For You)” до “Please Forgive Me”, “Can’t Stop This Thing We Started”, “Thought I Died And Gone To Heaven”, “Please Forgive Me”, “The Only Thing That Looks Good On Me Is You”, “18 Til I Die”и много други.

Звездата ще пристигне в България с 12 тира техника и екип от най-добрите професионалисти в областта за перфектно качество на звука и визията.

Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast.