Кървава саморазправа се e разиграла в центъра на Раднево вчера заради отнето предимство на пътя. Млад мъж е с опасност за живота, а други двама са сериозно ранени.

Драмата е започнала в 14,30 ч. Заради отнето предимство пламнал спор между шофьорите на два автомобила. Стигнало се до размяна на юмруци. Спорът обаче не свършва дотук, разказват очевидци, които не искат лицата им да бъдат показани, информира bTV.

Пак бой на пътя! Този път в Люлин
29 мар 2016 17:3365
Агресия на пътя - шофьори се биха с дървени пръти
27 фев 2016 19:5384
Женска агресия на пътя: Газ и след газта – спирачка
8 яну 2016 12:30186Те разказват, че от две коли излезли роми с пръти и ножове, наръгали едното момче, а други били с палки и ритали с крака.
Младите мъже са настанени в болница. Единият е с прободна рана в областта на белия дроб, вторият е с пукнат череп, а третият - със счупена челюст и с комоцио.

Свидетели на саморазправата стават около стотина души. Побоят над тримата продължава три-четири минути. Не се намесва никой. Едва към края мъж се опитва да разтърве биещите се. ”Ако не беше той, сигурно щяха да ги убият”, разказва един от свидетелите.

Тепърва ще стане ясно кой е виновен за инцидента. Участниците в боя са установени и в момента са в полицията. В ромската махала на Раднево пък тази нощ е засилено полицейското присъствие.