Следваща седмица Uriah Heep ще зарадват многобройните си фенове у нас с цели три дати. Концертите, организирани от Loud Concerts, са на 4 май на Колодрум Пловдив, на 6 май в Каварна – площад Защитата на Каварна и на 7 май в новата Арена в Русе.

Бандата пристига ден преди изявата си в Пловдив и се надява да има време да разгледа забележителностите на града.

Следващата спирка на Uriah Heep е Каварна, където Мик Бокс и компания лично пожелаха да играят голф на игрището Light House. Шоуто в крайморския град на 6 май е безплатно за феновета на групата.

Ден след това, на 7 май, бандата ще свири пред многобройните си фенове в Русе. Присъстващите ще могат да пеят заедно с бандата вечните им хитове, а освен това ще чуят песни от последния им студиен албум "Outsider".

Билетите за концерта в Пловдив на 4 май са в продажба в мрежата на Eventim на цени от 15 до 35 лева.

Билетите за концерта в Русе на 7 май са от 12 до 40 лева, в зависимост от местоположението в залата и се предлагат в мрежата на Eventim, партньорите им в цялата страна, а също така и на касата на залата.

В залите в Русе и Пловдив няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Началото на концертите на Uriah Heep в Пловдив, Каварна и Русе е 20:00 часа.