Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев отговори на постоянните атаки на Дерек Чисора. Броени дни преди мача между двамата в Хамбург на 7 май, Кобрата показа с видеоклип какво ще направи с британския си съперник в битката за европейската титла.

На клипа, публикуван на профила на „Зауерланд“ във „Фейсбук“ Пулев вади една бутилка вода от хладилника, пресушава я и след това я хвърля в кофата за отпадъци. Обяснението към видеото, че на 7 май Кубрат ще изхвърли Чисора като шише в кошчето.

„На мен такива тактики, каквито Чисора приложи на Кличко преди години, не ми влияят“, призна Пулев пред немските медии. Българският боксьор визира храчката, която британецът отправи към Витали Кличко преди боя си срещу него преди години, а на следващия ден опръска Владимир Кличко с вода.

„Стискам палци на Владимир на реванша му срещу Тайсън Фюри, тъй като искам аз да бъда боксьорът, който ще сложи край на кариерата на Кличко. Определено искам реванша срещу него. В предишния ни мач направих грешки, които повече няма да повторя. Това ще си остане последната загуба в кариерата ми“, коментира Кобрата.

„Кубрат има всичко необходимо, за да победи Чисора и Кличко“, обяви треньорът на българския боксьор Ули Вегнер.