Стана ясен актьорският състав на възродения сериал „Туин Пийкс”, пише "Билборд".

Късно вчера на фейсбук страницата на проекта беше публикуван списък с 217 артисти, които или се връщат в ролята си от оригиналната поредица от началото на 90-те или ще дебютират в новия сюжет през 2017 година.

Съобщението в социалната мрежа още гласи. „Камерите спряха да записват. Ключова част от мистерията е разкрита. Добре дошли отново в Туин Пийкс!”.

Това повтаря новината, че снимките на новата поредица, чийто продуценти са създателите на оригинала Дейвид Линч и Марк Фрост, са завършени.

Сред изненадите в публикувания актьорски състав присъстват имената на Дейвид Духовни, Лора Дерн, Майкъл Сера, Ашли Джъд, Дженифър Джейсън Лей, Аманда Зейфрид, Наоми Уотс и самият Дейвид Линч.

Както беше известно, повечето изпълнители от оригиналната поредица се завръщат в ролите си, но има и открояващи се отсъстващи. Няма ги Лара Флин Бойл, която изигра Дона, Пайпър Лори, която беше Катрин, и Майкъл Онткийн, който игра шерифа Хари Трумън.

В продължението на сериала се пренасяме 25 години, след като жителите на малкия северозападен град бяха шокирани от убийството на Лора Палмър.