По случай настъпващите Великденски празници любимият търговски център на русенци отново осигурява забавления и игри с награди както за малки, така и за големи.
Началото на празничните дни бе поставено на започналия вчера Великденски базар за изкуства и занаяти, който плавно прелива в благотворителния Великденски базар „Без Аналог“, организиран от Сдружение „Еквилибриум“ от 26 до 28 април.
От понеделник започват атрактивните Дни на Чудесата в Мол Русе. 
Празнично настроение ще носят тематичните кътове и зони за игри с награди, разположени на ниво партер в търговския център.
Богатата палитра от забавления ще включва зона за игра на мини голф, стена със скрити символи и зона за селфи в Страната на чудесата.
Всеки ще може да играе за забавление в рамките на промоцията, напълно безплатно. В помощ на посетителите ще бъдат трима от героите в една от най-обичаните истории за деца „Алиса в Страната на чудесата“ на Луис Карол. Лудият Шапкар, Великденският Заек и Червената Царица ще напътстват участниците в игрите и ще награждават най-добрите с подаръци на момента. 
Традиционна част от празничните дни е и Великденската томбола. Тази година срещу регистриран касов бон за покупки на минимална стойност 50 лева посетителите на Мол Русе ще могат да вземат участие в томбола за наградни ваучери от по 20, 50 или 100 лева. 
Редом с игрите в търговския център от 25 април до 2 май ще тече и онлайн надпревара за най-голям брой „Like“-ове и ексклузивни награди. Всеки, който се снима на фон-стената „Дни на Чудесата“ и изпрати снимка на специалния мейл на играта не по-късно от 12 часа на 3 май, ще получи шанса да се състезава за една от петте покани за двама за кино прожекция на предстоящия да тръгне по екраните хитов филм „Алиса в Огледалния свят“ в Синема Сити. 
Посрещнете Великден в Мол Русе, канят от търговския център.