Брайън Адамс ще изпълни всичките си най-големи хитове пред българската публика в софийската Арена Армеец на 11 октомври. Така събитието ще се превърне в своеобразен BEST OF концерт, на който ще прозвучат неостаряващите класики на легендата.

Миналата година беше повече от специална за Адамс – освен че отпразнува 35-годишнината от издаването на първия си самостоятелен албум, изпълнителят зарадва почитателите си и с чисто новото творение “Get Up!”. Включвайки всичките си най-големи хитове в сетлистата за световното турне, което стартира в началото на април в Щатите, легендата прави специален жест към феновете, които са му останали верни през годините. 

Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс – от “Run To You”и “Everything I Do (I Do It For You)” до “Please Forgive Me”, “Can’t Stop This Thing We Started”, “Thought I Died And Gone To Heaven”, “Please Forgive Me”, “Have You Ever Really Loved A Woman”, “The Only Thing That Looks Good On Me Is You”, “18 Til I Die”и много други.

Както вече стана ясно, звездата ще пристигне в България с 12 тира техника и екип от най-добрите професионалисти в областта, за да може българските му фенове да се насладят на перфектно качество на звука и визията в Арена Армеец на 11 октомври.

Брайън Адамс има продадени над 65 милиона албума и безброй хитове. Бил е номер едно в над 40 държави и е изнасял концерти на шест континента. Удостоен е с Ордена на Канада, въведен е в Канадската зала на славата и има звезда на Канадската алея на славата, както и на тази в Холивуд. Записвал е дуети с най-големите световни звезди – Тина Търнър, Стинг, Род Стюарт, Барбра Стрейзънд, Мелани Си, Бони Райт, Майкъл Бубле и много други.

Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.