Седми епизод на комедийната драма „Столичани в повече”, която ще се излъчи на 22 април от 21:30 ч. по bTV, ще покаже на зрителите, че понякога в името на това да си добре, започваш да лъжеш и да криеш от най-близките си. Всеизвестно е, че жаждата за пари понякога изкарва наяве най-лошото у човека, но така ли е наистина.

Спас отива да си погаси кредита в банката, но усеща, че е съмнително да внесе нови 200 000 лева, след като съвсем скоро му откраднаха точно толкова. Григорий разбира, че парите му са откраднати и тръгва по петите на Спас, тъй като за него той е главният заподозрян. Спас скрива своите 200 000 на покрива и малко след това бива отвлечен от двамата крадци на банковия клон.

Славея и Гълъбина се обединяват от своята тайна и стават приятелки. Те започват да делят всичко на две и каквото си купи едната, същото си купува и другата. Двете съседки зареждат хладилниците вкъщи и дори започват да дават джобни на мъжете си. Това не се харесва на Йордан и Рангел, които започват да се съмняват в съпругите си. Те също се сближават и започват да давят мъката си в барове.

Андрей, Пепи, Елеонора и Камелия се свестяват, след като биват приспани от монаха. Той ги отвързва и им обяснява, че ги чака от доста години да се появят. Разказва им за отец Панкратий и им дава писмо, и ключ към него, което може би ще ги отведе до иконата.

Ще се добере ли до парите Гришата, какво ще се случи със Спас, ще предприемат ли нещо Йордан и Рангел относно съпругите си, ще има ли най-после ясна следа за Андрей, Пепи, Елеонора и Камелия, зрители на bTV ще научат на 22 април от 21.30 ч. в седми епизод на комедийния сериал „Столичани в повече”.