Любовни трепети в квартирата на приятелите в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“ по Нова

Тази седмица любовта се усеща навсякъде в квартирата на „София – Ден и Нощ“. В следващите епизоди някои от съквартирантите ще срещнат голяма любов, за други тя ще остане измамна. Кой ще има късмет и кой ще остане разочарован, ще разберем от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова. 

Лошото момиче Стела се преобразява в следващите епизоди на сериала и причината е любовта. За първи път от много време насам тя среща човек, който ще я накара да се влюби истински. Кой е избраникът и с какво е по-различен от всички останали? Споделя ли нейните нежни чувства и дали това е голямата любов за Стела?

За София и Митко също предстоят вълнуващи любовни трепети. Един от тях обаче ще се окаже предаден и дълбоко огорчен. Дали това е Митко, който дава пореден шанс на детската си любов Надя или София, която неусетно е въвлечена в очарователна авантюра с изискан писател?

Също от обич Симона започва да търси биологичния баща на Асен. Мони е убедена, че трябва да открие човека, изоставил Асен още в детските му години. Тя се надява, че ако нещата между Асен и баща му се изяснят, двамата могат да сложат ново начало и да загърбят грешките и болката от миналото. 

Гледайте „София – Ден и Нощ“ от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова.