Зодиите разкриват много за нашите лични характеристики, за нашата емоционалност и за подхода ни към живота като цяло.

Астролозите коментират често как зодиакалните знаци се проявяват в различни области на живота – в работата, в любовта, в приятелските отношения и т. н.

Този път ще ви очертаем как 12-те зодии се отнасят към своите сватба и брак.

Ето и повече по темата:

Овен

Хората от тази зодия са смели, енергични, имат състезателен дух и обичат приключенията. Те много държат да продължат да се развиват като личности и след като сключат брак. Овенът се бори за своята независимост, дори и когато е в стабилни семейни отношения. Бракът му обикновено е изпълнен с много спонтанност. Той измисля пътувания в последната минута, извежда половинката си на вълнуващи вечери, прави неочаквани изненади.

Телец

Телците са изключително чувствени традиционалисти, които обичат да се наслаждават на фините неща в живота. Те определено имат вкус към лукса, което понякога става проблем за половинката им. Обикновено Телецът се радва на много спокоен брак, който понякога влиза в коловоза на рутината. За хората от тази зодия се препоръчва да опитват повече нови неща с половинката си – и в спалнята, и извън нея.

Близнаци

За Близнаците комуникацията е от ключово значение. Тези хора имат нужда от постоянен диалог в брака (с другата си половина). Тъй като обичат разнообразието, те често измислят интересни, нови дейности, в които въвличат и партньора си. Проблемът на Близнаците е, че понякога те се разпръсват в твърде много посоки и забравят, че основният им приоритет трябва да бъде семейството.

Рак

За хората от зодия Рак семейството е от първостепенно значение. Те наистина умеят да глезят своя съпруг. Човекът Рак е склонен да ограничи общуването си с хора извън семейството си, което не е добре. Тези хора са склонни да се обсебват от своя постоянен партньор. За тях се препоръчва да се измъкват от дома си по-често и да бъдат проактивни, поддържайки връзка с повече приятели и колеги.

Лъв

Лъвовете са малко склонни към драма, но като цяло се радват на страстен, щастлив брак. Това са хора, които имат силни становища, които заявяват ясно, без свян, което понякога идва в повече на техния постоянен партньор. В браковете на хората от тази зодия често има борба за власт. Въпреки това те са много романтични и щедри натури.

Дева

Девите са изключително организирани, изискани и постоянни. Те са склонни към педантичност, обръщайки внимание на най-малките неща и това понякога е трудно за издържане от техния съпруг. Те са склонни да превръщат своя партньор в мажоретка, секретар или в личен асистент. Често Девите, взирайки се в детайла, пропускат да погледнат цялата картина на брака си.

Везни

Хората Везни обичат да поставят ясни, неписани правила в брака си и не е изненадващо, че техният семеен живот често се радва на добър баланс. За тях партньорът им е много важен, но те никога не губят своята индивидуалност, личните си интереси и хобита. По-скоро са склонни да си правят своите неща извън семейната клетка, което понякога тежи на пренебрегнатия им съпруг.

Скорпион

Скорпионите са изключително секси и са много енергичен знак. За тях интимността и страстта в брака са много важни. Те нямат проблем с това да съхранят романтиката жива през годините. Проблемите на хората от тази зодия са, че те са много властни и контролиращи, и че са много ревниви, което вреди на семейните им отношения.

Стрелец

Хората от зодия Стрелец са много екстровертни, светски натури, които обичат приключенията. Те се чувстват добре с партньор, който също като тях обича да пътува и постоянно да се учи. Представителите на тази зодия са склонни да живеят на ръба, особено във финансово отношение, което може да се окаже проблем в брака им.

Козирог

Козирогът е знакът, който най-много уважава традициите. За тези хора семейството стои на първо място в ценностната им система. Бракът на Козирога ще бъде изпълнен със семейни празници, традиционни обеди и вечери и... много планиране на бъдещето. Точно това е най-големият проблем на хората от тази зодия – те забравят да се наслаждават на настоящето, тъй като все са вперили поглед напред.

Водолей

Хората от този зодиакален знак често са описвани като нетрадиционни, странни и модерни. Те лесно се превръщат в най-добрия приятел на своя съпруг. Водолеите се чувстват добре с партньор, който обича купоните и социалния живот точно толкова, колкото тях самите. За да запазят брака си стабилен, хората от тази зодия трябва да отделят повече време на своя постоянен партньор.

Риби

Това е знакът на фантазиите, въображението и творчеството. Рибите са изключително спокойни натури, които обаче са склонни да губят връзка с реалността, а това понякога е трудно за издържане от техния брачен партньор. В същото време те не обичат да споделят емоциите си пред своята половинка. При проблеми Рибите по-скоро се затварят в свой собствен свят, от който и най-близкият им човек не може да ги извади.