Какви снимки слагат на своя Фейсбук профил различните зодиакални знаци и колко често ги променят? Вижте!

Овен
Овенът не е голям фен на социалните мрежи. За профилна фотография вероятно ще избере някое сладко животинче или нещо смешно, и то ще остане като снимка на профила много дълго. Няма да постави своя снимка почти никога, а ако вече го е направил, това ще бъде снимка, на която се намира сред приятели. Като цяло, той не се занимава много с тези неща, защото повече би искал да прекарва наистина сред приятели, отколкото да говори с тях чрез интернет.

Телец
Той ще създаде своя красива снимка, която ще остане почти завинаги като профилна снимка. Facebook за него представлява приятен начин да прекара част от времето и да разбере какво е новото при приятелите му. Неговата активност в социалните мрежи той показва чрез споделяне на песни, смешни видеоклипове и известни цитати.

Близнаци
Близнаците имат голямо чувство за хумор, така че без проблем за профилна фотография ще изберат някаква своя забавна поза, надсмивайки се над самите себе си. Разбира се, тя няма дълго да остане на профила, тъй като скоро ще му омръзне, така че ще сложи друга, също толкова забавна. Не се срамувайте да покажете своя естествен вид и да не предпочетете снимки, които не отговарят на действителността.

Рак
Ракът избира снимка за профила много внимателно. Може да изминат дни, докато той избере и реши коя снимка ще привлече най-положителни коментари от неговите приятели. Възможно е да избере някоя от детството или някаква където е в компанията на близки.

Лъв 
Снимката подчертава неговото превъзходство и блясък. Лъвът ще пожелае да ви впечатли, а Facebook е просто още един начин да насърчава себе си и да предизвика въодушевление и положителни коментари от приятели. Разбира се, той често сменя профилната снимка, за да запази интереса на своите приятели и би събрал колкото се може повече "лайкове".

Дева 
Тази зодия обича снимки на пейзажи, било то място, което го е посетила, или място, на което би желала да отиде. Нямат обичай да поставят снимки, на които ясно се вижда техният характер, затова те често поставят снимки с идиличен фон от някое от своите пътувания.

Везни
Везните биха отишли при професионален фотограф, като за своя собствена профилна фотография биха сложили най-красивата снимка, която показва техните характеристики. Те често сменят профилната снимка, която би била в унисон с тяхното психическо състояние и текущото настроение.

Скорпион
Скорпионът ще постави загадъчна и секси фотография и ако прецени, че е успял да повлияе на своите приятели, тази снимка ще остави за дълъг период от време. Добре е, че тази фотография едновременно ще помогне и да увеличи броя на своите приятели.

Стрелец
Неговата профилна снимка, която дълго няма да се промени, е тази, която показва точно какъв е. Въпреки това неговият албум ще се обновява често със снимки от различни пътувания.

Козирог
Козирогът няма навика често да сменя профилната снимка. Въпреки това снимката, която ще избере той, иска да отговаря на два критерия: първият е да подчертава интензивността на погледа, а другият е да показва неговите професионални дейности. В противен случай, най-честата причина, поради която Козирога отваря своя профил в социалните мрежи, е от професионален характер.

Водолей
Водолеят има обичай да поставя снимки на любимите си изпълнители или известни личности, от които е въодушевен. Често променя и актуализира своя профил, защото по този начин може косвено да информира своите приятели за това какво се случва в живота и какво настроение ги спохожда.

Риби
Рибите са големи романтици, а чрез Facebook го доказват с поставяне на сладки снимки или снимки от романтични пейзажи. Често правят промени в своя профил и актуализират състоянието си, поствайки снимки и песни, с които разнежват своите приятели.