Всеки потребител, който желае да се възползва от предимствата на свободния пазар на електроенергия, вече може да сключи договор за продуктите на ЕНЕРГО-ПРО в клиентските центрове на компанията. Като водещ доставчик на ток на пазара по свободно договорени цени ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги непрекъснато обновява своето портфолио. В Центровете за обслужване на клиенти, намиращи се в градовете Варна, Търговище, Шумен, Горна Оряховица, Велико Търново, Габрово, Добрич, Силистра, Русе, Разград и Свищов, всеки потребител може да получи подробна информация и консултация за свободния пазар на ток и най-подходящия за неговите нужди продукт. Процедурата по сключване на договор е изключително опростена и отнема няколко минути.

За да улесни потребителите в излизането на свободния пазар, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги вече стартира интернет портала www.kupitok.bg, където всеки може да се запознае с продуктите на компанията и новостите в нормативната уредба, както и да сключи своя договор за доставка на електрическа енергия онлайн. От януари функционира и специална телефонна линия *6161, на която клиентите могат да получат компетентни отговори на всички въпроси, свързани с пазара на ток по свободно договорени цени.

Всички настоящи и бъдещи клиенти на компанията могат да се възползват от предимствата на пет от най-атрактивните продукти на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги - ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ, ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ МАКС, ЕНЕРГО-ПРО ДИСКАУНТ НАЙТ, ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ СОЛАР и ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ УИНД. За всички продукти се сключва комбиниран договор за доставка на електрическа енергия, участие в балансираща група и заплащане на мрежови услуги. Така клиентите ще получават единна фактура за консумираната електроенергия и дължимите разходи за мрежови услуги.

За да гарантира удобството на своите клиенти, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага да води вместо тях процедурите по излизане на свободен пазар пред мрежовите оператори. Тази услуга е напълно безплатна и всеки може да се възползва от нея, независимо дали ще сключи договор в Център за обслужване на клиенти на компанията или през портала www.kupitok.bg. Основна цел на ЕНЕРГО-ПРО е активно да стимулира развитието на процеса по либерализация на пазара на електроенергия в България, предлагайки възможности за информиран избор на своите клиенти чрез съвременни и иновативни средства за обслужване.