Фирмени автобуси ще осигурят превоза на всички жители на Русе, Николово, Сандрово и Мартен, които решат да посетят „Витте Аутомотив“ в Деня на отворените врати на фирмата в събота. Събитието ще се проведе в заводa на компанията в местността Слатина от 10 до 13 часа.
Автобуси на фирмата ще вървят по три маршрута. Първият тръгва от завода за печатни платки в 9:30, 10:30 и 11:30 през Кооперативния пазар - Пантеона -Русенски университет. От 9:45, 10:45 и 11:45 ще тръгват автобусите от Централна гара - „Борисова (спирка „Музикална гимназия“) - Практикер - Олимп - Трета поликлиника (срещу Мол Русе). От Николово ще се тръгва от сп. „Лебед“ (езерото) в 10:00 и 11:00 като автобусите ще минават пред Сандрово и Мартен.
Всички гости ще участват в обиколка на заводa, която ще обхване логистични, производствени и административни зони. След края й гостите ще могат да получат повече информация за бъдещо кариерно развитие във „Витте Аутомотив България“. С оглед бъдещото динамично развитие се предлагат много нови работни места за специалисти (инженери, логистици, мехатроници и др.), както и оператори за серийното производство, съобщават от компанията.