Преди около час певецът Константин влезе на разпит в столичната полиция. По време на акция на униформените в заведението му "Плаза" бяха открити наркотици, специално помещение за ползване на употреба на дрога, както и парола за достъп.„Аз мога да гарантирам за моя персонал, но не и за това какво правят клиентите на заведението. Повече от 1000 души на вечер минават оттук. Нашата работа е да се погрижим за сигурността, проверяваме за оръжия. Нямам право да бъркам, с извинение, по гащите на нашите клиенти и да правя граждански арести”, коментира певецът тази сутрин в „Здравей, България”.

Той показа помещението, което се смята за ВИП стаята в "Плаза", използвана според полицията за място, където се дрогират клиенти за заведението. 

По думите му помещението е част от тоалетната и хората отиват там, когато имат нужда да разговарят с някого на по-тихо място.
Той отрече охраната да иска по 100 лева за влизане в така наречената VIP стая за дрогиране.

Вчера спецсъдът наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” на двама от общо седемте задържани в „Плаза” - Марио Маринов и Игнат Ханджиев.