Фолк певецът Константин показа помещението, което се смята за ВИП стаята в "Плаза", използвана според полицията за място, където се дрогират клиенти за заведението. По думите му помещението е част от тоалетната и хората отиват там, когато имат нужда да разговарят с някого на по-тихо място, съобщава Нова телевизия.

"Заради това помещение сега нашият управител е в затвора и не успя да отиде на погребението на баща си. Мога да гарантирам за задържаното лице Игнат Хаджиев", коментира собственикът на "Плаза".

„Аз мога да гарантирам за моя персонал, но не и за това какво правят клиентите на заведението. Повече от 1000 души на вечер минават от тук. Нашата работа е да се погрижим за сигурността, проверяваме за оръжия. Нямам право да бъркам, с извинение, по гащите на нашите клиенти и да правя граждански арести”, коментира певецът.

Той отрече охраната да иска по 100 лева за влизане в така наречената VIP стая за дрогиране.

„Ако с извинение в коридора някой се изходи, ще го кръстим тоалетна ли? Утре сигурно ще влезе някой с по-голяма брада и ще кажат, че сме клетка на джихадистите”, каза още Константин.

Според фолк певеца не е случайно, че напоследък дискотеката му е замесена в скандали.