Безжизненото тяло на 20-годишен младеж е било открито преди минути в мазе в жилищна сграда в жк "Младост" 3. Мъртвият младеж е Михаил Руменов Тончев, който по-рано днес е бил обявен за издирван от близките си, предаде БЛИЦ.

20-годишният Михаил Руменов Тончев е видян за последно в събота между 18:30 и 19:00 часа, в дома си в ж.к. „Младост“, откъдето излязъл без яке. От тогава семейството и приятелите на момчето изгубили всякаква следа за местонахождението му. Днес сутринта те го обявили за издирване, като посочили описание: висок около 185 см, около 80-85 кг, със зелени очи и черна коса.

Около 17 часа днес е получен сигнал за открито мъртво тяло на младеж в мазе в жилищна сграда в жк „Младост“ 3. Дошлите на място екипи установили самоличността. Оказало се, че това е Михаил Руменов Тончев. 

„Работи се по всички версии. Към момента не може да се каже дали става въпрос за насилствена смърт“, заяви говорителя на СДВР Светослава Костадинова. Междувременно в сайта на МВР излезе и официално съобщение, че трупът е на обявения за издирване Михаил Руменов Тончев. 

СДВР не коментират и предполагаемата причина за смъртта, както и какво е констатирано при първоначалния оглед.