Един от всички присъстващи гости на бенефисния мач на капитана на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов в „Арена Армеец“ ще има уникалната възможност да спечели чисто нов автомобил. В края на титаничния двубой, на който „Тима на звездите“ със селекционер Владимир Алекно ще се изправи срещу момчетата на Пламен Константинов, ще бъде изтеглен номерът на щастливия билет, чийто притежател ще си тръгне с SUV Great Wall H6 – произведен в България и осигурен от „Литекс Моторс“.

„Винаги сме се старали да бъдем подкрепа и опора на българския спорт. Владо Николов е един прекрасен пример за личност, човек, спортист, който ще остане в сърцата на българите с множеството победи, които донесе на България като капитан на националния ни волейболен отбор.“ - заяви изпълнителният директор на „Литекс Моторс“ г-н Илия Терзиев и допълни: „За нас като българска компания е чест и радост да подкрепим бенефиса!“

Флагманът на „Литекс Моторс“ SUV Great Wall H6 е отличен със „Златен волан за най-добро съотношение цена качество“ и е оборудван с всички модерни системи за безопасност, както и множество удобства още от базовата си модификация.

Автомобилът, който ще намери новия си притежател на 8 май, е с 2-литров комън рейл дизелов двигател с турбо компресор, 143 к.с. и максимален въртящ момент 310 Nm. Great Wall H6 се радва на отличен успех от появата си на пазара в България през 2014 г. Качеството му е подчертано и от редица награди, включително и отличието „Модел на годината” в Китай. През 2015 г. моделът H6 е 10-тият най-продаван SUV на пазара в световен мащаб.

Бенефисният мач „Моята игра“ е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“, цените на билетите са от 20 до 60 лв.