Люси Иларионов се реши на краен вариант в битката с килограмите. След като от години се опитва да се отърве от огромното количество излишни килограми, бившият певец и режисьор на клипове ляга под ножа за изрязване на корема, съобщава столичен седмичник.Бившият тийн идол от групата “Up Down” вече е в Анкара. Иларионов предпочел операцията за изрязване на стомаха или голяма част от него след консултация с роден специалист. Пластичният хирург му разяснил, че има и други два варианта – слагане на гастрален пръстен и подвиване, подгъване на стомаха. 

„Но аз съм човек на крайностите. Избрах изрязване на стомаха или голяма част от стомаха, така че да стане като право черво. Пластичният хирург ми обясни, че понеже стомахът е мускул, дори да бъде изрязан изцяло, с времето червото се уголемява леко и пак се оформя като стомах, но малък”, разказва Люси.

След подробно проучване режисьорът решил да се оперира в Турция, тъй като разбрал, че у нас тази интервенция не се извършва. Люси избрал частната клиника по препоръка на приятеля му Христо Мутафчиев, който ходил там на рехабилитация.

„След операцията ще остана още 10 дни в Анкара, за да бъда под наблюдение. Надявам се промяната да е много голяма и да се видя такъв, какъвто бях преди. Сега съм 175 кг, ако стана 80 кг ще е добре. Казват ми, че е напълно възможно в рамките на 6 месеца да го постигна”, споделя Люси.