Обвиненията срещу мен дойдоха заради непрестанното ми желание да намеря адвокатска кантора, която да се занимава с наследството на баща ми. Това заяви пред Нова телевизия Иванка Ройдова, която бе арестувана за планиране на убийствата на 6-има свои роднини, сред които и родният ѝ брат.
"Истината е, че завещанието на баща ни е унищожено и е създадено фалшиво, което е в полза на неговата детегледачка. А ние като негови наследници по закон имаме право на наследство", поясни още тя.
"Баща ми не е преписвал нищо. Който го познава, знае, че той не би оставил собствеността си на друг освен на своите внуци. Не е имало наследство, той беше болен от Алцхаймер", категорична е Иванка Ройдова.
"Парите не са в брат ми, нямам мотив да поръчвам убийството му. Ние сме в прекрасни отношения. Единствените ни спорове бяха около започването на делото, защото ние нямаме пари и брат ми знаеше, че това е една безконечна война", добави още жената, арестуване за планирането на убийствата на свои роднини.
"Не съм говорила все още с брат ми. Говорих по телефона със сестра си. Той знае и никога няма да повярва в подобно нещо. Ние винаги сме се разбирали и подкрепяли", завърши Иванка Ройдова.