Кошмари в кухнята на Канал 3. Това са подготвили спортните водещи на Телевизията на народа и един от най-популярните кулинари в страната - Иван Звездев. Те ще разменят ролята си, като обещават на зрителите сериозно шоу.  

Спортните водещи Кирил Лулчев и Боян Денчев демонстрираха сръчност между тиганите, чирпаците и фурната и сготвиха три вкусотии. Салата със звучното име "4-4-2", лазаня "Олимпия" и специалния десерт "оле...оле...оле".

След края на готварската фиеста Лулчев, Денчев и Звездев отбелязаха, че най-голямата победа е факта, че не са успяли нито да се порежат, нито да счупят някой от приборите. На финала кулинарният гуру успя дори да ги преметна - да изпият по чаша оцет...

Готварското шоу на Лулчев и Денчев - гледайте утре вечер от 18:45ч.! 

Иван Звездев от своя страна пое тежката задача, в 21:15ч. да води предаването "Спорт в обектива". Като заклет славист темата за белите е тази, която лежи на сърцето му. Специално за нашите зрители по телефона ще включим президентът на най-стария столичен клуб – Венцеслав Стефанов.

Кой ще бъде гост в студиото на "Спорт в обектива" и още от изненадите ни в деня на шегата, гледайте на 1 април, първо от 18:45 ч. а след това и в 21:15ч. само по Канал 3!