Филмовият канал ще излъчи „Ударът „Пелам 123“: Отвличане в метрото“, „Убий Бил“ и „Снайперисти“
TV1000 ще излъчи през април няколко филма за любителите на напрегнати екшън продукции - всеки понеделник от 21:30 часа. Зрителите ще видят „Ударът „Пелам 123“: Отвличане в метрото“ на 4-ти април, както и двете части на „Убий Бил“ – съответно на 11-ти и 18-ти април, а на 25-ти април е ред на „Снайперисти“.

В „Ударът „Пелам 123“: Отвличане в метрото“ един обикновен ден на диспечера в метрото на Ню Йорк Уолтър Гарбър се превръща в пълен хаос, след като е отвлечен един от влаковете. Главният организатор на престъплението е Райдър, който като лидер на тежко въоръжена банда заплашва да екзекутира пътниците, освен ако в рамките на един час не му бъде платен голям откуп. Напрежението се покачва и Гарбър трябва да използва ценните си познания за системата на метрото в борбата за спасяване на заложниците, но има една загадка, която не може да разреши – как да спре крадците да избягат, ако получат парите.

Първата част на „Убий Бил“ отбелязва завръщането на режисьора Куентин Тарантино след шестгодишно прекъсване. Ума Търман изпълнява главната роля на Булката, която е част от екип от убийци, в чийто роли са Луси Лиу, Вивика А. Фокс, Дарил Хана и Майкъл Мадсън. Решението й да напусне организираната група, за да се посвети на щастлив брак, не се харесва на шефа й – Бил (Дейвид Карадайн). По този повод той възлага на бившите й съучастници да я убият, но като по чудо булката оцелява и четири години по-късно се подготвя отмъщение. 

„Убий Бил“ 2 продължава сюжетната линия, разгърната в първата част. Филмът представя отмъщението на професионалната убийца - Булката, която се заема с мисията да унищожи бившия си работодател Бил, както и останалите членове от групата. 

В екшъна „Снайперисти“ действието се развива по време на войната в Персийския залив, където в центъра на събитията е Антъни Суофорд (Джейк Гиленхал) – един войник от трето поколение. След като завършва своето обучение, той преминава през близкоизточните пустини под постоянната заплаха от страна на врага. Суофорд и неговите другари - морски пехотинци вървят през горещите пустинни области в една държава, която не разбират, срещу враг, който не могат да видят, за една кауза, която не могат напълно да проумеят. 

Още за продукциите на TV 1000 можете да откриете на http://tv1000.bg/, както и на Facebоок страницата на канала  https://www.facebook.com/TV1000BG.