Пилотният епизод на първия български уеб сериал за тийнейджъри „Не така, брат“ ще завладее Vbox7.com на 13 април, а сюжетът на сериала обещава да грабне вниманието на младата аудитория, на техните млади по дух родители и дори учители.  
 
Новаторският онлайн проект „Не така, брат“ е специално създаден за онлайн поколението от компанията 7Talents,  която продуцира и дистрибутира онлайн видео. Тя е и първата българска фирма, управляваща мрежа от потребителски канали (Multi Channel Network – MCN), част от Нетинфо, собственост на Нова Броудкастинг Груп.
 
Гаранция за качеството на уеб сериала са неговите сценаристи, покорили тийнейджърската аудитория с култовия телевизионен сериал „Революция Z”, както и с „Под прикритие“.

От 13 април в „Не така, брат“ ще видим Иван Тишев и Надя Петрова, любимци от екрана и влюбена двойка в живота.

„Първият български уеб сериал за тийнейджъри е заявка за честен отговор към потребността на така нареченото поколение „Z”  - децата и тийнейджърите, родили се в първите години на новия век. Продукцията търси не само забавлението, но и честно представяне на истината за предизвикателствата, пред които се изправя това поколение всеки ден”, коментираха от продуцентския екип на 7Talents.

Кои са героите на „Не така, брат“, какви са отношенията между тях и какво ще предложи на тийнейджърите първия уеб сериал създаден за тях, ще стане ясно от 13 април във Vbox7.com. Не пропускайте първи да видите трейлъра на „Не така, брат“ във Vbox7.com. Следете най-актуалните новини за първия български уеб сериал на официалната Facebook страница, в Twitter и Instagram.