Полицаите Николай Апостолов и Божидар Милев, които бяха задържани при акция на "Вътрешна сигурност" на МВР, са предадени от студент, който е задържан в 7-мо РПУ незаконно.

24-годишният Милев заплашвал студента, че ако не му плаща по 300 лева на месец, ще му съсипе живота. Така студентът започнал да му дава пари, а полицейският служител му дал информация кога има акции и в кои коли се возят оперативните полицаи.

После го свързал с колегата си Николай Апостолов, който работил в метрото. Апостолов заповядал на студента да направи организация за разпространение на дрога в центъра на София. Представил се е за важен играч в подземния свят, който е работил за Златко Баретата и Митьо Очите. Когато обаче му поставил задача да търси момиче-наркодилъри, които да работят и като проститутки, студентът подал сигнал в отдел "Вътрешна сигурност" към МВР и така корумпираните полицаи попаднали в разследването, което приключи с ареста им снощи. 

Подслушвали са ги и са ги следили около 1 месец. Божидар Милев е стрелял по служители на "Вътрешна сигурност", когато са искали да го арестуват и по чудо няма пострадали, посочи прокурор Арнаудов. Двамата са в ареста за 24 часа. Прокуратурата ще иска постоянния им арест.