Четвърти епизод на комедийната драма „Столичани в повече”, която ще се излъчи на 1 април от 21.30 ч. по bTV, ще покаже колко драстични мерки може да предприеме един баща, за да оневини „уж” сина си и да излезе семейството му чисто. Отношенията между Йордан и Славея се изострят още повече за пореден път в новия епизод на хитовата комедийна драма.

Отец Григорий решава да задържи парите, които намира на тавана на буса си. Той започва да празнува със Стефи, докато Пацо не ги сварва в разгара на партито с разпилени пари навсякъде, ягоди и шампанско. Пацо веднага започва да се съмнява, че парите са от банковия обир и споделя това с попа.

В семейство Чеканови нещата никак не вървят добре. Рангел пребива Радко, за да може да набедят следовател Стефанов, че е използвал насилие, докато го разпитва. Съдебният лекар, който преглежда Радко, обаче се оказва брат на следователя и след прегледа младият Чеканов бива обвинен за лъжесвидетелство.

В семейство Лютови ситуацията също е доста напрегната. Славка решава да скрие саксофона на Йордан и отказва да му го върне. С това си действие тя привлича към себе си вниманието на
членовете на оркестъра, които правят всичко, за да я омилостивят.

Андрей и Пепи се оказват в още по заплетена ситуация с иконата, която търсят. Следите по които са тръгнали, стават все по-абсурдни и объркани.

Ще се размине ли на Радко и ще застигне ли по някакъв начин Рангел развилата се ситуация, какво ще се случи в семейство Лютови и ще склони ли глава Славка, дали отец Григорий ще се вразуми или ще продължи да живее „бохемски”, зрители на bTV ще научат на 1 април от 21.30 ч. в четвърти епизод на комедийния сериал „Столичани в повече”.