Тази пролет TLC представя страшното, вълнуващо, изморително и изпълнено с радост преживяване, което изцяло променя живота на младите семейства - раждането на първото им дете. Зрителите ще поемат на пътешествие заедно четири различни двойки от САЩ, които ще се сблъскат с множество предизвикателства, победи и ключовите етапи от първата година на новородените им наследници. Премиерната поредица „С бебето всичко се променя" стартира на 1 април, петък, от 22:00 часа по TLC.

Героите в предаването се изправят пред различни обстоятелства, докато търсят отговор на въпроса как децата им ще променят ежедневието им. Дали заради балансирането между работата и грижите за бебето, или заради страха да не загубят любовта си, напрежението между родителите за това как според тях трябва да бъде отгледано детето нараства неимоверно. „С бебето всичко се променя" проследява еволюцията на тези млади семейства, когато децата им се появяват на бял свят и показва какво означава за всеки един от тях това преживяване. Двойките, участващи в премиерния сезон, са:

Дъг и Марседи от Охайо
Дъг и Марседи се запознават онлайн и въпреки значителната им разлика във възрастта - тя е на 28 г., а той на 41 г., Марседи твърди, че Дъг е млад по душа. Дъг има три дъщери от предишния си брак и не е очаквал, че на този етап от живота си ще стане баща отново. За Марседи е трудно да установи връзката, която е очаквала да има с бебето си и отглеждането на детето създава огромни конфликти във взаимоотношенията на двамата родители. Марседи е отраснала без баща и се надява, че връзката ѝ с Дъг да оцелее, за да не отгледа детето си като самотна майка.

Джейсън и Кристина от Ню Йорк
Джейсън и Кристина притежават агенция за отглеждане на деца, която определят като първото си „дете". Двамата имат сходни характери и са изключително организирани. Докато се подготвят да посрещнат на бял свят първата си рожба, приготвят и дигитален календар, в който е означено кога бебето трябва да спи и кога трябва да се храни. Те са убедени, че детето им няма да промени работния им начин на живот, но все пак се страхуват, че ще загубят своята същност, когато то се роди.

За да разберете какви са историите на останалите герои и да се впуснете в това невероятно пътешествие заедно с тях, следете поредицата „С бебето всичко се променя" по TLC.