Нова инициатива за борбата срещу нарушителите на пътя стартира във Велико Търново. Наглеците, които паркират неправилно, вече получават специален стикер с надпис „Аз съм наглец“. Кампанията е на група граждани и има за цел да ограничи нарушенията.Пред камерата на БНТ автозастрахователят от Велико Търново Йордан Радославов призна, че идеята да лепи стикери по автомобилите на нарушителите му хрумнала, след като видял в социалните мрежи, че преди една година имало подобни акции.
Акцията всъщност стартира във Фейсбук по идея на бургаска майка, която разпространи готови стикери с текстове „Аз съм селяндур, „Извинете ме, че съм простак”, „Искам да съм инвалид, затова спирам на техните места” и т. н.

Йордан Радославов призна, че идеята да лепи стикери по автомобилите на нарушителите му хрумнала, след като видял в социалните мрежи, че преди една година имало подобни акции.

„След като вършат работа в цяла България, хубаво е и ние да го направим в Търново! Поръчахме около 500 стикера, дал съм си мой телефон във Фейсбук в групата или на лични съобщения или на моя телефон, обаждат ми се хората!“, заяви Радославов.

Един стикер струва 0.20 ст., а до момента бройки са си закупили 15 човека. Йордан споделя, че лично той всеки ден открива неправилно паркирани автомобили и вече е разлепил над 60 стикера. Досега за своята грешка се е извинил само един шофьор. Йордан обаче се надява в скоро време поука да си вземат и останалите водачи, а дотогава ще продължава с разлепянето на стикери.