Стойчо Ройдов, братът на кървавата Иванка, която е поръчала неговото убийство и това на цялата му рода, разказа как са живели двамата. Според него той я отгледал, а тя поръчала да го убият.Дълги години си живели чудесно като братче и сестриче. Мъжът обясни, че баща му е лишил сестрите му от наследство и те сега се опитват да го обвинят, че не е съгласен да раздели наследството с тях.Той обясни, че парите ги няма при него и дори не знае за каква сума става въпрос. 

„Изведнъж нещо се случи. Не знам дали нещо са си говорили с другата сестра от Америка-Ана,двете нещо ли са се разбрали, но навили са й пружините. От тук нататък не знам”, сподели притеснения човек пред камерите на bTV.

"Аз съм получил мои пари, които са на моята сметка, те не са вкарани в общата наследствена сметка, а тази наследствена сметка не я знам колко е. Има една жена, която го гледаше, изкарал пълномощно на нея, тя да се разпорежда, обаче, явно че тя присвои всичко, а дело ще има ли, няма ли, не знам как е", откровен е Стойчо.

Председателят на Сдружението на частните детективи у нас Марин Маринов пък заяви, че има информация, че Иванка е наемала американски детективи, за да проучи същността на наследството от баща й и точната сума.