Много отдавна не сме ходили на почивка и много се радваме за наградата. Последната почивка със съпругата ми Величка беше през лятото на 1986 година в Шабла, а като й казах, че печелим уикенд в Арбанаси, тя направо хвърчеше от щастие. Това сподели Веселин Ангелов вчера в редакцията на „Утро“ няколко часа след като разбра, че е победителят във втория кръг на новата игра на вестника и туроператорска агенция „MG Travel“. В нея трима късметлии печелят романтичен уикенд за двама в тризвездния хотел „Престиж“ в болярското село Арбанаси, а един щастливец ще се зарадва на голямата награда - безплатна олинклузив почивка в петзвездния „Бийч Елеганс“ в егейския курорт Дидим.  
61-годишният късметлия работи като шофьор в община Сливо поле от 32 години, но тъй като е на ненормиран работен ден, рядко му остава време за пътувания и почивки. Всяка сутрин денят му започва с вестник „Утро“, за да се информира за случващото се в региона, но рядко участва в игрите. Дори този път прилежно изрязаните и залепени шест цветни снимки на наклонената кула в Пиза са дело на съпругата му. 
Величка се занимава с тези работи и си опитва късмета, тъй като аз нямам време, но е решила да посочи моето име и данни за контакт, каза Веселин. Съпругата му работи в малка книжарница в Сливо поле и всеки ден, независимо дали има игра, си купува вестника. Единствената печалба през живота на сплотеното семейство е била петица от тотото на стойност 870 лева преди доста години. 
Веселин има две деца - Даниел и Петя, и едно внуче - 5-годишния Калоян. Миналото лято зет му и дъщеря му пък за втори път спечелиха уикенд в „Албена“ от игра на „Утро“. Печелившият е запален рибар и в малкото свободно време, което му остава, си взема въдиците и излиза с лодка по Дунава. 
61-годишният късметлия е ходил в архитектурно-историческия резерват до Велико Търново, но само по служебни задачи. Сега му предстои да прекара вълшебни петък и събота в уютния хотел „Престиж“.