Днес Европа е слаба, ислямизирана и беззащитна. Европа е със свалени гащи, тя е тежко болна от либерализъм, а Меркел е най-големият защитник на мултикултурализма. Но как ще наричаш имигранти едни хора, които са престъпници, които нарушават граници. Това заяви пред bTV бившият конституционен съдия Георги Марков, който коментира последните събития около бежанците и атентатите. Да късаш сутиени и гащи на жени пред светата катедрала в Кьолн навръх Нова година, няма как да се наричат тези хора бежанци и мигранти - те са престъпници, коментира Марков. 

Как можеш да измислиш такъв тъпизъм да има квоти за бежанци. Как можеш да разселваш хора из Европа принудително, това не ти е брюкселско зеле, възмути се той по повод решението в ЕС да има квоти за бежанци. 

Трябва нови избори за европейски парламент и нови лидери, Бог да я прости Европа. Нужна е нова Европа, дава рецепта за справянето със ситуацията Марков. 

Как ще се проведе европейското по футбол във Франция след два месеца - ами то ще е да ходят с автомати по гъза ти и да гледат лимонадата ти и носните ти кърпички, възмути се той. 

Бившият конституционен съдия, който живее в Унгария, изтъкна, че страната се е справила безупречно и затова германците носели фланелки с надпис Виктор Орбан. Как може да се реши кардинално въпроса: Натоварване на тези хора и връщане обратно. Да си изнасилват своите жени и да воюват за своята родина, отсече Георги Марков. Те не признават европейския ред, ще нахлуят тук орди, ако не се справим, и ще дойдат и при теб, в bTV, обърна се той към водещия Антон Хекимян. 

Коментаторът даде за пример Вишеградската четворка, която е взела мерки, вдигнала е стена и се е справила с бежанската криза. Шапки им свалям на тези страни, заяви с особен патос той.

Марков не пропусна да отбележи и факта, че точно на Ердоган е възложено да пази християнския ред. Той с едно ляга, с друго се буди, точно султана ли ще пази християнската ни страна, възмути се още екссъдията.