До 31 май включително всеки абонат на VIVACOM, който премине от хартиена към електронна фактура, участва в томбола за спечелване на един от девет телевизора Samsung 32“ и един от три смартфона Samsung Galaxy S6 Edge. Потребителите могат лесно да се регистрират за услугата е-

Фактура на https://www.vivabill.bg/account/register, чрез акаунта си в портала https://www.vivaonline.bg или през системите за електронно разплащане e-pay и easy pay. Могат да потърсят съдействие и в най-близкия магазин на VIVACOM или с обаждане на Центъра за обслужване на клиенти на кратък номер 123.

Победителите от томболата ще бъдат теглени поетапно. На 10.04.2016 г. и 10.05.2016 г. от общата база данни с участници, активирали услугата е-Фактура, ще бъдат избрани по трима късметлии, които ще спечелят телевизор Samsung 32”. На 10.06.2016 г. ще стане ясен жребият за още три телевизора и три смарт телефона Samsung Galaxy S6 Edge.

Преминаването към е-Фактурата не само пести хартия и спомага за опазването на околната среда, но и осигурява удобство на потребителите. Те получават месечната си сметка директно по имейл само няколко дни от отчетната им дата, за разлика от значително по-бавната доставка по пощата. Електронната фактура пристига в оригинал, електронно подписана и може да бъде използвана за всички счетоводни операции. Услугата спестява време и пари и помага за лесно съхранение и бързо откриване на месечни задължения.