Шофьори се биха на голям столичен булевард посред бял ден.

Снимка, направена от очевидец и разпространена в социалните мрежи, надигна отново вълна от гневни коментари срещу хулиганите на пътя и бездействието на полицията.

На въпросната снимка се вижда станалата катастрофа между джип BMW и лек автомобил Honda. На 2-3 метра от автомобилите мъж лежи на земята, а друг го налага с юмруци, до биещия седи още един мъж.

Инцидентът е станал на булевард „Черни връх”, на метри от кръстовището при хотел „Хемус”.

От пресцентъра на МВР съобщиха само, че се изясняват всички факти и обстоятелства около възникналия инцидент. Сигналът за катастрофата и възникналото след нея спречкване между участниците в инцидента e получен в полицията около 12.30 часа.

Към мястото незабавно са насочени екипи на полицията и Бърза помощ. Пострадала при катастрофата жена е откарана от екип на Спешна помощ за преглед в болнично заведение.

По първоначална информация, водачът на един от катастрофиралите автомобили слязъл от колата си и нанесъл юмручни удари по главата на шофьора на другата кола. Полицейски служители работят за установяване на фактологията около случилото се.
Снимката направена на боя е споделена стотици пъти във Фейсбук само час след инцидента. Повечето коментари под нея гласят „гледаме поредния епизод от сериала "Мутри на пътя".

След зверското меле в столицата на бул. "Черни връх" последваха още яростни заплахи от група мутри, които дойдоха с джип "Мерцедес" да "подкрепят" в боя единия от шофьорите, участвал в катастрофата, който налагаше зверски друг. След като виновникът за мелето беше окървавен и пребит от бой, беше повикана линейка, която дойде 15 минути след инцидента, за да вземе пострадала жена, която се е возила в джипа БМВ, но не обърна никакво внимание на пребития мъж от боя.Типично като в мутренските времена джип съпровождаше линейката отпред, а друг лъскав автомобил, тръгна след нея към болницата.

Мутрите крещяха, че искат да убият човека, предизвикал катастрофата. Разхождаха се нервно и заплашваха с убийство. След това снимаха колата на шофьора, номерата й, и се готвеха за отмъщение.

Припомняме, че отнето предимство от трета кола доведе до сблъсък между джип БМВ X5 и лек автомобил. След удара участниците в инцидента слязоха и започнаха зверски да се налагат един друг. Има пострадала жена в инцидента. Шофьорът, който предизвика катастрофата беше пребит с юмруци и ритници от водача на джипа.