Анджелина Джоли и Брад Пит се местят в Съри, където в следващата половин година ще живеят в луксозно осемстайно жилище.
Двойката и шестте им деца ще плащат по 21 000 долара на месец за новия си дом под наем, съобщава Us Weekly. Актьорите и потомството им ще останат в града, докато Пит снима новия си филм „World War Z”. Имотът е красив и уютен на външен вид в стила на Белия дом, разкриват запознати.
В допълнение към осемте спални помещения, къщата разполага със закрит басейн и фитнес и е в близост до река Темза. Това ще бъде дом на семейството в следващата половин година, през която Анджелина ще се посвети на хуманитарна дейност в Обединеното кралство. Актрисата ще се фокусира върху въпросите на сирийските бежанци и политиката на ЕС в миграционната криза.
Междувременно децата им ще посещават училище в Лондон. Преди време многодетната двойка се оглеждаше за собствено жилище в британската столица, но така й не закупи такова. Миналата година двамата бяха забелязани да оглеждат имот за 39 милиона долара в Уестминстър, както и в Мерилбон.
Не за първи път Бранджелина отсядат за толкова дълго във Великобритания. През 2012 г. и двамата работеха по нови филми и живееха в жилище за 24 000 долара на месец. Двойката преди това живя в имението си във Франция, което закупи за 60 милиона долара. Именно там актьорите се венчаха през 2014 г.
През май те обявиха за продажба жилището си с пет спали във френския квартал на Ню Орлиънс за 6,5 млн. долара, а по-късно смъкнаха цената на 5,65 милиона долара. Двамата притежават и модерен дом в Лос Анджелис.