Едни от най-отдалечените кътчета на дивия свят, впечатляващи азиатски архипелази, тропическите гори на Африка и скрития регион Пантанал в Южна Америка, ще представи продукцията „Див инстинкт“ по Viasat Nature. Епизодите ще се излъчват всяка сряда през месец март до 6-ти април, от 20:00 часа.

Вторият сезон на поредицата отвежда зрителите до най-изолираните региони на земното кълбо. Гид в разходката е опитният пътешественик Оливие Уале, който ръководи една вдъхновяваща експедиция в сърцето на дивата природа. Свободата идва заедно с нейните рискове - от непредсказуемостта на климатичните условия и терена, до опасните местни диви животни. Той ще използва специалните си познания, за да достигне до недокоснатите съкровища, скрити по целия свят.

Дестинациите, до които се отправя Оливие в „Див инстинкт“, включват Танзания и горите на Уганда, от тропическия остров Суматра до бреговете на Британска Колумбия, из тайната земя Пантанал и скритите съкровища на Перу.

Но да навлезеш в примитивната дива пустош, за да изпиташ тръпката от съзерцаването на тайната й красота, е нещо, което трябва да бъде заслужено. То изисква познаване на терена и знания за това как трябва да се реагира на непредвидимите метеорологични условия, преодолявайки човешките страхове. Продукцията представя серия от изпитания – преминаване през кално блато, срещи с диви животни, готовност да опиташ местна храна, нощуване на открито по средата на солна пустиня с екстремни колебания в температурите, както и преминаване през изтощителната влага на джунглата.

На какво е готов Оливие в опит да сбъдне най-голямата си мечта – гледайте в „Див инстинкт“ по Viasat Nature, всяка сряда, до 6-ти април, от 20:00 часа.