Китайката Лин Ингуинг, на 22-години, се събуди от кома и обвини нейният приятел Лиу Фенг в брутален побой над нея. Шокиращото в случая е, че това се случва след като той е наричан от всички в страната герой и много достоен мъж, защото плати около 35 000 евро за лечението й в болницата, както и използваше голяма част от времето си да стои до пострадалата, информира "Мирър".Лин Ингуинг изпадна в 8-месечна кома след много сериозна контузия на главата.

Нейният приятел Фенг постоянно беше хвален в китайската преса като модел за подражание след като използва своите средства за лечението на приятелката си, както и това, че не преставаше да повтаря, че винаги ще се грижи за нея, каквото и да става. 

Сега, обаче, след излизането на пострадалата от кома, той е наричан измамник след разкритията на Лин, че всъщност той е причината тя да изкара толкова време в подобно състояние.

Лин разказа, че във фаталния ден е работела във фирмата на Фенг за производство на хляб. Той я обвинил, че е изпекла лошо хляба и безпощадно я ударил с точилка, след което тя изпаднала в кома.

Освен това тя разказа, че приятелят й я е пребивал в още няколко случая.