Реваншът между Тайсън Фюри и Владимир Кличко най-вероятно ще се състои на 4 юни. Поне това е датата, около която са се обединили двамата топбоксьори в тежка категория.

За момента с най-големи шансове да приеме сблъсъка е “Манчестър Арена”. Построеното преди около 20 г. многофункционално съоръжение е с капацитет 21 000 зрители за бокс.

Новият световен шампион Фюри се надява да бъде подкрепен от много свои сънародници в Англия. Със сигурност обаче поне двойно повече фенове ще гледат мача на живо, ако е в Германия, където Кличко е много популярен. Все още не е изключено и двубоят да се проведе в Обединени арабски емирства, но този вариант е по-комплициран заради телевизионните права.

През ноември миналата година Фюри шокира света, след като детронира украинеца, който не познаваше загуба от близо 10 г. 206-сантиметровият британец е уверен, че ще спечели дори по-лесно в реванша и така ще откаже 39-годишния украинец от спорта.

Докато текат преговорите между щабовете на двамата, Кличко поразпусна с годеницата си Хейдън Пенетиър и дъщеря им на плажа. Популярната актриса публикува снимки на профила си в туитър, на които с половинката й изглеждат много щастливи. В американските медии постоянно се коментира евентуалната раздяла между Хейдън и Владимир.