Звездната двойка Тейлър Суифт и Калвин Харис официално са заедно от една година и отбелязаха личния момент със сантиментални подаръци и послания един към друг.

За да отбележи едногодишната си връзка с Калвин, Тейлър качи в "Инстаграм" снимка на медальон, върху който е гравирана датата "6.3.2015".
Върху снимката е написано "6.3.2015. Измина една година".

Шотландският диджей пък е качил видео, на което се вижда торта с украса от сърца и израза "Една година" върху шоколадовата й глазура.
Във видеото той казва "Една година! Честваме годишнината с торта", преди вниманието да бъде насочено към приятелката му, която също е развълнувана по повод събитието.

Суифт и Харис бяха представени един на друг от общата им приятелка Ели Голдинг по време на церемонията за наградите на сп. "Ел" в Лондон в края на февруари миналата година.

Наскоро в "Инстаграм" бе качена снимка, на която се вижда, че двамата общуват с други хора на миналогодишната церемония. Калвин разговаря със Сам Смит, а Ел доближава в гръб Тейлър, която е вперила поглед в бъдещия си приятел.
Снимката очевидно е направена мигове преди Суифт и Харис да се срещнат.

Двамата за пръв път се появиха заедно на церемонията за наградите на сп. "Билборд" през месец мей 2015 г.
Оттогава много техни снимки като двойка се появиха в социалните мрежи, но Суифт и Харис запазиха мълчание за взаимоотношенията си.