Благотворителен концерт под надслов "Да помогнем на Теди!" препълни зала „Филхармония“ в Русе. Талантливи изпълнители от различни жанрове излязоха на сцената, за да подкрепят 25-годишната Теодора Тодорова, която е болна от рак на кожата.

Заради влошаване на заболяването й се налага да се съберат средства за лечението й в турска клиника. За да вдъхнат надежда на Теди, специално в Русе дойдоха звездите от „Х фактор“ Стивън Ачикор и Невена, а многобройната публика се наслади още на изпълненията на Дивна, на българската представителка на Детската Евровизия Габриела Йорданова, на малката Тереза Тодорова от „Шоуто на Слави“ и на носителката на многобройни награди за поп пеене Жулиета Иванова. Катрин Калинова пя народна песен, пианистът Николай Димитров свири джаз, а Николай Желязков - класика от Шопен. На сцената излязоха и танцьорите от балет „Мираж“.

Много вълнуващо бе изпълнението на сестрата на Теди – Габриела, която изпя две песни със сълзи в очите и благодари от името на семейството си за подкрепата. Самата Теди успя да дойде на концерта и да усети на живо добротата на хората. Само от концерта са събрани над 3000 лв. за Теди, предстои да се преброят даренията в специалните урни и от продажбата на картини.