Майка, кърмеща детето си по време на предизборно събитие на демократа Бърни Сандърс в САЩ се превърна в истинска сензация. Снимката й обиколи интернет за отрицателно време и предизвика вълна от коментари, съобщава Си Ен Ен.Сцената се е разиграла по време на предизборно събитие на борещия се да бъде номиниран за кандидат от Демократическата партия за кандидат-президент на САЩ в Барбъртън, Охайо. Младата Елън Брадфорд е заснета как кърми детето си в средата на шумна и скандираща тълпа. „Докато бях там, тя просто огладня, както правят бебета”, обясни по-късно тя във Фейсбук и добави, че не е знаела, че я снимат.

В писмо до известната телевизионна водеща Елън ДеДженерис тя пояснява, че след края на мероприятието Бърни Сандърс и жена му Джейн О’Меара са й благодарили за това, че си е свършила работата като майка и се е погрижила за дъщеря си, въпреки че е била на публично място.

След като снимката обиколи интернет социалните мрежи родиха забавния хаштаг „гърди за Бърни” (#BoobsForBernie). Под него майки от САЩ публикуват снимки как кърмят децата си. Демократите, обаче, веднага се опитаха да се възползват от ситуацията и сами публикуваха фотоса на страниците на Сандърс в социалните мрежи. Брадфорд, обаче, получила както добри отзиви, така и хейтърски съобщения. Тя признава, че на няколко пъти дори се разплаквала, когато хората й пишели, че трябвало да изнесе дъщеря си от залата и че е необразована селянка от простолюдието.

Hi Ellen DeGeneres!This past week my daughter and I got to attend a U.S. Senator Bernie Sanders' rally. While there,...

Публикувахте от Margaret Ellen Bradford в 2 март 2016 г.