Известният тв водещ Драгомир Драганов е звездното присъствие в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“. Той е новият строг, но справедлив работодател на Коко. Коки най-накрая намира мечтаната работа, но каква е тя и дали ще се справи със задачите, които ще му постави Драгомир Драганов?

Хубави моменти очакват и други приятели от "София - Ден и Нощ". Освен Коко, щастието се усмихва и на Рая. Талантливото момиче получава прекрасна възможност да развие собствен проект, който й дава криле. Окрилена е също и София, полетяла на романтична вълна със своето ново увлечение. 

Въртележка от комични събития завихря всички приятели от квартирата. Най-неочаквано те са въвлечени в щуро съжителство със симпатична... камерунска мини козичка на име Гретхен, която се нанася в дома на Боби. Много смях и изненади ни очакват с приключенията на Гретхен и нейните съквартиранти.

Не толкова розово и забавно обаче е положението на Симона. Непокорната и объркана тийнейджърка е принудена са сложи картите на масата и да разплете сложния възел от лъжи, в който сама се е заплела. Ще й стигнат ли силите да започне на чисто или ще се предаде точно пред най-трудното изпитание? Това ще стане ясно в следващите епизоди на сериала от 8 март по Нова.  

Гледайте „София – Ден и Нощ“ - вече от вторник до петък, 22.00 ч. по Нова.