Първият сезон на „Звездни стажанти” стартита на 15 март от 21 часа по Нова. Вече е ясно кой ще заеме мястото на Боса в риалитито – това е бизнесменът Стефан Шарлопов. Време е да научим и първите имена на участниците, които ще се погрижат за бизнеса и ще се опитат да съберат максимално много средства за своите благотворителни каузи.

Рут Колева е позната на зрителите като хулиганката с нежно сърце. Червенокосата дама влиза в „Звездни стажанти” с обещанието да даде всичко от себе си. По думите ѝ, тя схваща изключително бързо, креативна е и се амбицира от трудностите, а единственото нещо, което няма да може да преглътне в предаването е мързелът.

Явор Янакиев, по-известен като 100 кила, определя себе си като „много вещ в този занаят”. Безкомпромисният хитмейкър и рапър номер едно няма търпение да се впусне в предизвикателството „Звездни стажанти”, за да покаже на зрителите, че зад тъмните очила и златните ланци се крие истински хищник в бизнеса.

Световният модел Венета Харизанова е третият звезден стажант в първия сезон на едноименното шоу. Тя има точната рецепта за успех: „харизма, външен вид и интелект”, все качества, които красавицата притежава в излишък и няма да ги пести в предаването.

Актьорът-режисьор, музикант и бизнесмен Калин Сърменов е поредното голямо име, което ще вземе участие в „Звездни стажанти”. Според него всичко, от което има нужда, е в ръцете му и само от него зависи дали ще пожъне успех в предаването.

Марта Вачкова признава, че влиза в непознати за нея води. Актрисата обаче има предимство пред останалите и то е да съумява да влиза в роли. Ролята, която голямата усмивка на българското кино и театър си е избрала за шоуто, е тази на Вълкът от Уолстрийт.

Артистичният Любомир Милчев-Денди е поредното име, което ще се бори за своята благотворителна кауза в „Звездни стажанти”. Креативността не е чужда на ексцентричния господин и той обещава да не се пести, а зрителите да останат учудени от търговския му нюх.

Кои са останалите имена, които ще се борят за приза „Звезден стажант” и кои са асистентите, които ще застанат рамо до рамо с Шарлопов, за да бъдат неговите очи и уши, предстои да разберем съвсем скоро.