Тъжно ви е, че някой не е спечелил Оскар? Може би трябва да преосмислите симпатиите си, тъй като всеки номиниран за голямата награда получава подаръчна кошница с продукти за нереалните $200 000.Ако има нещо "по-хубаво" от това да гледаме как милионери си раздават златни статуетки, то това е, че знаем, че всеки от тях - спечелил или не, си тръгва с подаръци за почти четвърт милион долара. 

През 2016 г. комплектите са съставени от компанията Distinctive Assets, която казва, че отново има "микс от прекрасни, забавни и полезни продукти, имащи за цел да развълнуват и поглезят онези, които имат всичко, което се купува с пари, но все още се наслаждават на радостта от подаръците". 

Какво може да очакват вътре звездите? Безплатни нощувки в избрани европейски хотели, неограничен достъп до коли под наем на Audi, специални сесии с индивидуални селебрити треньори, както и може би най-скъпата награда - луксозна почивка до Израел на стойност $55 000. 

Въпреки че всичко звучи повече от прекрасно, не всеки е очарован от подаръците. Актьорът от Bridge of Spies (Мост на шпиони) - Марк Райлънс директно отказа да приеме своята кошница. Други номинирани пък отказаха коментар.