Певицата преодолява предизвикателства със самоирония, а популярният актьор се притеснява от високите токчета   

„Преслава и Калин Врачански са първите участници в четвърти сезон на шоуто, които може да обявим“, потвърдиха Зуека и Рачков в "Събуди се" , като оставиха в тайна останалата част от каста в шоуто. Въпреки многото изненади и новите участници, водещите на емблематичното шоу ще бъдат главни действащи лица и през новия сезон. 

 Чаровната Преслава, която има поредица от хитове и концерти зад гърба си, ще се изправи пред журито и феновете на „Като две капки вода“, за да покаже още един талант – актьорската игра. „Обичам предизвикателствата, а и от малка мечтаех да стана актриса. Справям се доста добре с това! Най-силното ми качество е самоиронията“, споделя красивата певица, която не се страхува да излезе извън зоната на комфорта. 

Един от най-популярните актьори от българските сцена и екран – Калин Врачански, също ще се присъедини към плеядата от звезди в шоуто. Познат от успешни български филми, сериали и театрални постановки, Калин е готов да опита изкуството на преобразяването и да скочи в чужди обувки. Българският секссимвол споделя, че не се притеснява от образите, а от пеенето и високите тонове. Почитателят на скоростите и екстремни спортове признава, че качването на високи токчета ще бъде сред сериозните предизвикателства за него. 

Голямото начало на сезона ще бъде поставено със специалния епизод на на 3 март от 21:00ч. по НОВА  , когато зрителите ще научат и имената на останалите участници в новото издание на „Като две капки вода“. Кои популярни лица ще се изправят пред бутона и първите задачи? – предстои да разберете. 

А дотогава феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com   канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на „Като две капки вода”.