Състезателите от Боен Клуб "България" отправиха доста заплашителна официална покана към биячите от Околовръстното, които нанесоха побой с палки на бившата ни национална състезателка на троен скок Мария Димитрова и съпруга й Васко Наумов. Оказа се, че единият от биячите е участвал в състезание, в което е посрамил България.

Цялото изявление на ММА състезателите:

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ЗА БИЯЧИ

Всички знаят за случая с "биячите на околовръстното". Вече се знае за Георги Близнаков и липсата му на умения. В състезанието "Битката за Балканите" между Румъния и България през 2010 г., колегите му в националния отбор трябваше с кръв да заличават позорното му представяне, излъчено и по Евроспорт. Но тези индивиди от бандата му, пребила момче и момиче с палки, бяха обявени за шампиони по бокс, кикбокс и какво ли още не! Освен всичко друго, ТЕ СА СРАМ за хората, които спортуват!!!

От "Боен Клуб България" обявяваме: "Дни на отворените врати за биячи".

След като в рамките на предните две седмици, така или иначе "възпитавахме" такива образи по паркинги и молове....ето, една чудесна възможност за всички биячи. Имаме два ринга, една клетка и много на брой желаещи, които ще коригират пропуските Ви в първите седем и последващи години! Mястото е известно София, бул."Цар Борис" III, No.224 , зала "Боен Клуб България". Вие сте на ход!!!!"