Най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change ПРОМЯНАТА спечели първа награда в 13-тото издание на Годишните награди за отговорен бизнес, организирани от Българския форум на бизнес лидерите, който ежегодно отличава компаниите с най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в страната. Инициативата ПРОМЯНАТА бе отличена в най-оспорваната категория „Инвеститор в обществото” сред 25 стойностни проекта. За втора поредна година Нова печели награда, като този път се съревновава с рекордния брой от 93 проекта с обществена значимост, реализирани от 63 компании през 2015 г. 
„Вече две години инициативата ПРОМЯНАТА подкрепя изключително вдъхновяващи социални предприемачи в цялата страна, които чрез своите проекти само за миналата година достигнаха до над 500 деца и промениха живота им към по-добро. Това престижно отличие е признание за социално отговорната политика на Нова Броудкастинг Груп, дейността на фондация Reach for Change - нашият партньор, но най-вече е признание за работата и успехите на социалните предприемачи“. С тези думи Елица Георгиева, ПР мениджър на медийната група, прие отличието от името на Нова, което й бе връчена лично от президента на Република България Росен Плевнелиев.
"Вие сте социално отговорни, иновативни и показвате, че и големите, и малките могат да допринесат чрез доброволчество, дарителство и социално отговорна дейност", обърна се президентът Плевнелиев към представителите на отговорния бизнес в България.
Първото издание на ПРОМЯНАТА (2014-2015) показа, че социалното предприемачество има сериозен потенциал за развитие у нас и даде шанс на пет проекта да демонстрират реални резултати. С второто издание на конкурса тази година нови петима социални предприемачи предстои да реализират социалните си идеи за подобряване живота и осигуряване на по-добро бъдеще на децата в България. В допълнение към първоначалното финансиране, проектите финалисти получават и постоянна менторска и медийна подкрепа от Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change.