Вятърът на промяната при горивата, за който говори вчера премиерът Бойко Борисов, трябва да се превърне в буря. Това обяви бизнесменът Веселин Марешки по повод новината от КЗК, че има картел при горивата. Ако няма буря трябва да има такъв като мен, който да свърши черната работа, каза варненецът, който по аналог с евтините си аптеки, започна откриване и на бензиностанции с гориво на ниски цени.Говорим за такива свръхпечалби на този пазар, че стигат да запушат устата на медиите, депутатите, министрите и пр., смята варненският бизнесмен. 

Вятърът на промяната в правителството явно е повлиял и на Комисията за защита на конкуренцията”. Това пък заяви премиерът Бойко Борисов при завръщането си от по повод твърденията на комисията, че има доказателства за картел при цените на горивата у нас.

„Поздравявам комисията, че най-сетне са излезли с решение, което е в унисон със съмненията, които имахме ние. Това, което надали някой е очаквал, се случи”, коментира министър-председателят.

Съветваха с добронамерен тон ме да хвърлям едно око на цените на другите бензиностанции, като ми казаха, че сега се работи по този начин - беше рафиниран съвет, посочи Марешки на въпрос дали са го заплашвали при изграждането на неговите бензиностанции. 

Народът е революционен вече на тази тема, вярвам, че нещата ще се променят към по-добро, допълни още известният с аптеките си бизнесмен.