„От местопрестъплението“ е най-успешният телевизионен сериал на всички времена. До момента той има 800 епизода с всички свои разновидности, като поне един от тях е гледан от над 80 милиона души по целия свят. Каква е тайната на успеха му? Сигурността. В един свят на опасности и хаос „От местопрестъплението“ ни казва, че има отговора – всеки проблем може да бъде решен от точните хора в рамките на един час. Час, който може да бъде фатален.
Феновете на талантливите и опитни следователи, които неведнъж са доказвали професионализма си в заплетените случаи, по които работят, най-после ще имат възможността да видят финала на хитовата детективска история. Този сезон носи със себе си още сложни случаи, с които могат да се справят само истински експерти, а главните герои в „От местопрестъплението“ още веднъж ще докажат, че са точно такива. Лас Вегас е градът на греха, където престъпниците не спират да обмислят и извършват коварни престъпления. Но те са тук, на местопрестъплението, за да ги разобличат. 
Тази вечер, точно в 20.00 ч. предстои да ви видим началото на края – силен заряд, рисковани ситуации, бързи реакции и точни преценки. В първи епизод на премиерния финален сезон на „От местопрестъплението” животът на агент Финли (Елизабет Шу) ще бъде поставен в опасност. Ще я видим изправена пред поредния професионален тест - да се справи с бомба, заложена в колата й, а Ръсел (Тед Дансън) ще получи обаждане от човек, който твърди, че е убиецът от Гиг Харбър. Кой е имитаторът, каква ще бъде неговата игра този път и какви изненади още са подготвили създателите на сериала за зрителите във финалния сезон на хитовия криминален сериал?
Не пропускайте развръзката на „От местопрестъплението” от 24 февруари, от понеделник до неделя, в 20.00 ч. само по KinoNova.