„Шеф под прикритие“ тази седмица продължава с пети и шести епизод, в които ще видим как собствениците на две компании в сферата на производството и услугите влизат под прикритие, като шофьор и механик, с една цел - да научат повече за бизнеса си.

В понеделник, 22 февруари в пети епизод на предаването собственикът и управител на компанията за предпазна екипировка и облекла „Бултекс 99“ Стефан Башев ще се дегизира, за да се превърне в обикновения работник Йордан Павлов – Даката. За една седмица той ще трябва да обиколи няколко склада и магазини на компанията в страната, за да събере информация за бизнеса и персонала си от първа ръка. Вместо зад компютъра в офиса Стефан ще се озове на работната площадка, където ще му се наложи да се поизпоти, за да изпълни новите си задължения. Новобранецът Йордан ще се обучава за шофьор-доставик, продавач-консултант и складов работник, а темпото на работа ще изисква всичките му сили и умения. Шефът ще има нови задължения, но как се справя с тях ще преценят колегите му. Опознаването на служителите ще го върне към погребани спомени от миналото и ще го провокират да вземе неочаквани решения. Дали бизнесът на Стефан се развива в правилната посока обаче стане ясно, когато паднат всички маски.

Във вторник, 23 февруари, „Шеф под прикритие“ ще продължи с шестия си епизод и внедряването на Калоян Ганев – собственик на националната верига автосервизи AutoBox express service. За да провери как се приема философията на компанията, спазват ли се правилата и какво е отношението на служителите към бизнеса и клиентите, шефът ще се яви на изпит в собствената си компания в опит да започне работа от най-ниското ниво. Въпреки че Калоян е работил на всички нива в компанията и е вършил всякаква работа, влизането под прикритие ще се окаже сериозно предизвикателство за него и ще го изправи пред неочаквани затруднения. Изискванията на новите му шефове ще поставят уменията му под въпрос. Той ще си навлече гнева на собствените си служители и дори ще бъде уволнен. Как ще приключи тази неочаквана смяна на местата ще стане ясно едва накрая.

Дали шефовете, получили уникалната възможност да видят своя бизнес от различен ъгъл и да почерпят информация от извора, ще останат доволни от видяното? Дали ще се справят със задълженията на своите служители или годините прекарани зад бюрото са ги размекнали? Страхуват ли се шефовете да си изцапат ръцете ще видим в пети и шести епизод на „Шеф под прикритие“ на 22 и 23 февруари, точно в 21:00 часа по Нова.