На 20 и 21 февруари, събота и неделя, между 11:00 и 18:00 часа за първа година в Мол Русе ще се проведе Абитуриентско и сватбено изложение „Влюбени в модата“. 
В него ще вземат участие над 35 местни фирми, чиято дейност е тясно свързана с организирането и отразяването на сватба или абитуриентски бал, обединени от общото желание да дадат възможност на празнуващите да начертаят ясен план за предстоящото важно събитие. Сред изложителите на последния етаж на любимия търговски център на града ще представят своята дейност и услуги сватбени и парти агенции, места за сватби и специални събития, сладкарски производители, фотографи и видеооператори, салони за красота и стил, DJ, производители на сватбени и официални облекла и много други.
В рамките на два дни бъдещите абитуриенти и младоженци ще могат да чуят безценна информация директно от професионалистите, да получат мини пробна сесия и да се консултират за най-подходящите прическа, грим, актуални цветове и тенденции в сферата на облеклата и аксесоарите за официални събития през 2016 година. Всички посетители ще могат да се възползват от ексклузивни отстъпки на стоки и услуги и да вземат участие в различни беседи и демонстрации, в които най-добрите от сватбения бранш в региона ще представят новостите в организирането и приготовленията за специалния ден.
За всички посетители на изложението Мол Русе организира две томболи - една за завършващите училище и втора, за стартиращите съвместен живот двойки.
От абитуриентите се изисква едно - да удостоверят с валиден ученически бележник, че са в последната си училищна година. Така влизат в надпревара за два ваучера, всеки на стойност 300 лева, които едно момче и едно момиче ще могат да използват в разнообразните магазини на Мол Русе, за да се преобразят в истински крал и кралица за абитуриентския си бал. 
На двойка бъдещи младоженци пък Мол Русе ще помогне да осъществят пътешествието на мечтите си. Търговският център осигурява самолетни билети на стойност до 1000 евро до дестинация по избор. Условието за получаване на наградите и в двете томболи е присъствието по време на заключителната част на Изложението в неделя, между 17 и 18 часа. 
В събота от 16.30 часа на сцената на последния етаж ще се проведе интерактивната презентация „Моето прекрасно АЗ“, с гост водещ Диана Петкова, стилист имидж мейкър в Имидж студио „Коса и Стил“. Пред очите на публиката ще бъдат преобразени трима късметлии, а водещата и екипът й ще разкрият индивидуалния колорит на участниците, като разгърнат скрития им стилов потенциал.
В неделя от 15 часа на сцената ще се качи Даниела Паскалева, професионален сватбен агент от сватбен екип „Да и Да“, която в диалог с публиката ще разясни ролята на сватбената агенция в подготовката и организацията на специалния ден. Ще й асистират професионални декоратори от „Да и Да“, които ще запознаят присъстващите с най-новото и актуално в света на сватбената декорация за 2016 година. Професионалните фотографи Явор и Александър от „Седянков и Карчински студио“ ще поемат щафетата и ще са на разположение със съвети и насоки относно най-добрия подход към успешната сватбена фотосесия. 
Кулминацията на двудневното изложение ще бъде бляскаво модно шоу, започващо точно в 17 часа в неделя. В модния спектакъл ще бъдат представени колекции официални дамски рокли на „Adriana Rica“, „Грънчаров и син“ и магазин „Менделсон“; мъжките модни марки „Teodor“ и „Pierre Cardin“; обувки и чанти от магазини „ССС“, „Paolo Boticelli“ и „TendenZ“; съчетани с изящната бижутерия на „Азарини“, „Радианна Ювелир“, „Reni Luxury Gifts“ и „Fantasy“.
Не пропускайте първото Абитуриентско и сватбено изложение „Влюбени в модата“- в Мол Русе, къде другаде, канят организаторите.