Само след броени дни най-дълго излъчваният хитов американски криминален сериал ще сложи окончателна точка в своята киноистория в ефира на KinoNova. За 15 години, с 336  случая, 6 номинации за „Златен глобус“ и 6 награди „Еми“, и звездна плеяда от култови имена на сценаристи, актьори и режисьори, поредицата завладя и българските зрители. Сега обаче  “От местопрестъплението” e готов да завърши триумфално – с премиерата на последния финален сезон на сериала, от 24 февруари, в 20.00 ч., само по KinoNova. 
Елитният екип от най-известните и опитни детективи, начело с добре познатия тандем Уилям Питърсън, Марг Хелгенбъргър, Тед Дансън, отново ще се окаже на местопрестъплението за поредната доза адреналин. Още по-заплетени казуси и игра на нерви ги очакват този път в Лас Вегас, където е втората най-голяма и успешна криминална лаборатория в Америка. 
Джон Майер Кийн ще вплете още композиции от любимата рок група в нов аранжимент, а някои от епизодите са режисирани от носителите на „Оскар“ Куентин Тарантино и Уилям Фрайдкин. А финалът на „От местопрестъплението“ е точно това, което най-запалените фенове на сериала очакват да видят  – един голям, почти двучасов епизод с някои от основните персонажи и една голяма мистерия… 
„От местопрестъплението“ постави началото на водещия телевизионен франчайз в света и безспорно се превърна в най-гледаният телевизионен сериал и най-големия блокбъстър на продуцента Джери Брукхаймър („Карибски пирати“). Благодарение на Брукхаймър и неговия мащабен и амбициозен проект „От местопрестъплението“ криминалните сериали възвръщат своя култов статут дори и сред най-скептичните фенове. 
В последния сезон за последен път главните герои ще се докоснат до вечността, за да сложат подобаващ край на една ера. Дали това обаче наистина ще е краят? Създателят на сериала Антъни Зуйкър оставя отворена темата с думите: „Ние имаме един вечен сериал. Винаги съществува възможността да бъде подновен и да навлезем в ерата на „От местопрестъплението 2.0”. 
Не пропускай последния премерен сезон на „От местопрестъплението” – 24 февруари, 20.00ч., KinoNova.