Исках да отворя сенника на колата. Както си минавахме под моста, така този къс, който падна върху колата, ме заши за седалката. Известно време не можех да си поема въздух, веднага щом успях, припаднах. Това заяви пред bTV 33-годишният Наско Златинов, който беше ударен от бетонен къс на магистрала "Хемус", докато пътуваше със свой приятел на 25-и януари."Нямам нищо счупено или пукнато по тялото. Ченето ми е счупено на две места. Имам избити няколко зъба, а всички останали са изкривени. Сложена ми е изкуствена кост, следват импланти и прочие. Имам проблеми с храненето и с отварянето на устата. Ребрата ме болят, будя се нощем", коментира той.

"Чакам органите на реда да се свържат с мен, за да дам някакви показание. Никой не ми се е обадил до този момент. Това е пълно безхаберие. Нещата са извън контрол. Всеки гледа да замаже положението, колкото се може по-бързо", негодува Наско Златинов.

"Ще търся компенсации от държавата. Имам следна телесна повреда, но не знам все още какво обезщетение мога да поискам", завърши потърпевшият мъж.